FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelski veleposlanik s Matušićem, Jurčićem i Adlešić

Autor: nkot
ZAGREB, 18. veljače 2011. (Hina) - Izraelskog veleposlanika u Hrvatskoj Yosefa Amranija primili su u petak u Zagrebu predsjednik Odbora za vanjsku politiku Hrvatskoga sabora Frano Matušić, saborski zastupnik Ljubo Jurčić te zastupnica i upraviteljica Zaklade "Hrvatska bez mina" Đurđa Adlešić, priopćeno je iz Hrvatskog sabora.

Matušić i Yosef razgovarali su o razvoju političke situacije na Bliskom istoku i odnosima dviju zemalja, istaknuvši da su suradnja i dijalog na raznim područjima važni su za daljnje intenziviranje prijateljskih odnosa.

Izraelski veleposlanik je s Jurčićem razgovarao o razvijanju gospodarskih odnosa Hrvatske i Izraela, pri čemu su se suglasili da prostora za povećanje suradnje ima puno.

Na sastanku Đurđe Adlešić i veleposlanika Yosefa razgovaralo se o mogućoj suradnji i zajedničkim projektima na području razminiranja.

Postoji otvoren prostor i za intenzivniju suradnju u okviru turizma, zaključili su sugovornici, a Yosef ocijenio da Hrvatska ima velike potencijale, samo treba aktivnije raditi na promociji u Izraelu, navodi se u priopćenju Hrvatskog sabora.

(Hina) xpp/xbcav ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙