FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 14. siječnja 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

WENGEN - Hrvatski skijaš Ivica Kostelić pobijedio je u današnjoj super-kombinaciji Svjetskog kupa u Wengenu, koja se sastojala od spusta i jedne slalomske vožnje, te je povećao vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Drugi je bio Švicarac Carlo Janka (+0,58), a treće mjesto pripalo je Norvežaninu Akselu Lundu Svindalu (+1,34).

Kosteliću je to treća pobjeda ove sezone u Svjetskom kupu, a ukupno 14. u karijeri.

U današnjoj super-kombinaciji nastupila su još dva hrvatska predstavnika. Tin Široki je zauzeo 26. poziciju (+10,49) i tako osvojio prve bodove u Svjetskom kupu, dok je Natko Zrnčić-Dim diskvalificiran nakon slalomske vožnje.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Kostelić sa 604 boda, a drugi je Svindal sa 495 bodova.

Sutra je na rasporedu spust, a u nedjelju slalom.

MALMO - Hrvatska muška rukometna reprezentacija pobjedom 27-21 (11-13) protiv Rumunjske u susretu 1. kola skupine C u Malmou započela je svoj nastup na 22. Svjetskom prvenstvu. Hrvatsku je s osam pogodaka predvodio Manuel Štrlek, dok je u sastavu Rumunjske najefikasniji bio Alexandru Stamate sa sedam golova. U 2. kolu Hrvatska će u nedjelju igrati protiv Alžira u Lundu s početkom u 20 sati.

MALMO - Rezultati susreta 1. kola Svjetskog prvenstva za rukometaše:

SKUPINA A (Kristianstad/Lund):

Njemačka - Egipat 30-25 (15-12)

Francuska - Tunis 32-19 (15-9)

SKUPINA B (Norrkoping/Linkoping):

Island - Mađarska 32-26 (14-11)

SKUPINA C (Malmo/Lund):

HRVATSKA - Rumunjska 27-21 (11-13)

SKUPINA D (Goteborg):

Južna Koreja - Argentina 25-25 (14-10)

Igrano u četvrtak:

Švedska - Čile 28-18 (15-8)

SPLIT - Najbolji nogometaš Hajduka Senijad Ibričić i službeno je postao igrač moskovskog Lokomotiva nakon što su se vodstva dviju momčadi danas u Moskvi dogovorili i potpisali ugovor o njegovu prelasku u taj ruski klub, izvjestili su iz splitskog kluba.

Predsjednik Hajdukovog nadzornog odbora Petroslav Sapunar, predsjednik Uprave Josip Grgić i odvjetnik Miro Šarić u Moskvi su uspješno završili pregovore o prodaji Ibričića u Lokomotiv, objavio je danas Hajdukov portal, navodeći da su pregovori bili "dosta tvrdi" te da su Hajdukovi predstavnici zadovoljni obavljenim poslom.

Iako nisu navedeni podaci o duljini Ibričićevog ugovora niti financijski iznos transfera, mediji nagađaju da je Ibričić za tri i pol godine vjernosti moskovskom klubu dobio pet milijuna eura.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙