FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP Dr. A. Starčevića samostalno na izbore za Gradsko vijeće

Autor: zdra
VUKOVAR, 4. siječnja 2011.(Hina) - Hrvatska stranka prava (HSP) Dr. Ante Starčevića na prijevremene izbore za Gradsko vijeće Vukovara, koji će se odlukom vlade održati 6. veljače, izići će sa samostalnom listom čiji je nositelj predsjednik njezine vukovarske podružnice Marijan Pavliček, najavljeno je na stranačkoj konferenciji za novinare.

Lista kandidata s kojom će HSP Dr. Ante Starčevića izići pokazatelj je dosljednosti koju stranka ima u provedbi programa i onoga za što se zauzima i što je na prošlim lokalnim izborima obećala biračima, poručio je glavni tajnik te stranke Pero Ćorić.

Po njegovim riječima, na listi je "dobar dio mladih članova stranke te oni Vukovarci koji su se dokazali u struci u kojoj rade, a i jedan je dio hrvatskih branitelja".

"Na prošlim izborima za Gradsko vijeće osvojili smo dva vijećnička mandata. Očekujemo da na ovim, prijevremenim izborima, dobijemo barem još dva vijećnička mjesta", rekao je nositelj liste Marijan Pavliček, dodajući kako stranka "izbornu kampanju vodi još od lokalnih izbora jer nikada nije prestala komunicirati s građanima Vukovara i interesirati se za njihove probleme".

Kad je riječ o mogućim poslijeizbornim koalicijama, Pavliček je istaknuo kako je nemoguća bilo kakva koalicija sa SDSS-om, a nije realna ni sa SDP-om zbog, kako je objasnio, velikih razlika u stranačkim programima.

Predsjednik izbornog stožera HSP-a Dr. Ante Starčevića Igor Smolčić najavio je kako predizborna kampanja neće biti "spektakularna" te da će se stranka ograničiti na izravno komuniciranje s biračima kako bi ih potaknula da iziđu na izbore i podupru njezine kandidate.

Vukovarsko Gradsko vijeće vlada je raspustila 9. prosinca prošle godine te je odredila da će se prijevremeni izbori za to vijeće održati 6. veljače.

(Hina) xzdra ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙