FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki HDZ: građani su poslali poruku HDSSB-u

Autor: ivuc
OSIJEK, 13. prosinca 2010.(Hina) - Osječki gradski odbor HDZ-a smatra kako rezultati jučerašnjih izbora za vijeća osječkih gradskih četvrti i mjesnih odbora, na kojima su najviše glasova osvojile HDZ-ove liste, pokazuju da su građani poslali jasnu poruku gradskoj vlasti, predvođenoj HDSSB-om, kako je vrijeme da gradska uprava počne raditi i rješavati teškoće u graku, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare u osječkome HDZ-u.

Predsjednik osječkoga HDZ-a Dragan Kovačević kazao je kako je, po neslužbenim rezultatima, HDZ izborni pobjednik, jer je dobio najviše glasova u osam od 15 izbornih mjesta, odnosno ukupno 26,1 posto, te da je to dobar pokazatelj za iduće parlamentarne izbore.

Ocijenio je kako su izbori pokazali da građani nisu zadovoljni dosadašnjim radom vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora, u kojima je većinu uglavnom imao HDSSB, i u kojima obećanja s prijašnjih izbora nisu ispunjena.

Ustvrdio je kako je to snažna poruka HDSSB-u da će, ako nastavi raditi kao dosad, građani tražiti i prepoznati alternativu u HDZ-u te kako ovi izbori pokazuju da je "poražena politika izolacije i nesuradnje sa središnjom državnom vlasti, koju provodi HDSSB".

Biračima je sve jasnije da, dok se oni (HDSSB) inate, drugi gradovi u Hrvatskoj dobivaju novac i ulažu ga u svoj razvoj. Građani očekuju da se u vrijeme gospodarske krize gradska politika vodi puno mudrije, bez stvaranja izgreda i skandala, a da grad počne surađivati sa središnjim tijelima vlasti, dodao je Kovačević.

(Hina) xivuc yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙