FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ipet
ZAGREB, 1. siječnja 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog moguće poledice treba opreznije voziti u većem dijelu unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Magla smanjuje vidljivost u Lici, Slavoniji i Gorskom kotaru, a posebice na dionicama autocesta: A 1, od Zagreba do tunela Sveti Rok, A 3 Bregana-Lipovac, od Novske do Lipovca i A 6 Rijeka-Zagreb, na vijaduktu Severinske Drage. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U većem dijelu Hrvatske pretežno oblačno, a u unutrašnjosti i mjestimice maglovito uz slabu snježnu izmaglicu. Na dijelu srednjeg i južnom Jadranu prevladavat će sunčano, a sredinom dana i poslijepodne u mnogim kopnenim krajevima i mjestimice na sjevernom Jadranu bit će barem kraćih sunčanih razdoblja. Malo kiše očekuje se samo ponegdje na otocima sjevernoga i srednjega Jadrana. Vjetar slab. Najviša temperatura između minus 3 i 2, uz cjelodnevnu maglu ili niski oblak i malo niža, a na Jadranu od 8 do 13 stupnjeva Celzijusa.

(Hina) pp/xipet yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙