FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 19. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost u Lici, sjeverozapadnoj i sjevernoj Hrvatskoj, te Slavoniji. Zbog zimskih uvjeta, zimska oprema je obavezna, dok je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama zabranjen promet na cestama u Gorskom kotaru, Lici, na širem riječkom području,u Senju, Novom Vinodolskom i Crikvenici te na zadarskom području. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a ujutro u unutrašnjosti uz maglu ili niske oblake. U drugom dijelu dana na Jadranu oblačnije ponegdje uz malo kiše, dok malo snijega može biti u Gorskome kotaru. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak jugozapadni i južni, a na Jadranu umjereno, poslijepodne i jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od -3 do 2, a na Jadranu između 9 i 13 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙