FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velike teškoće u prometu u Lici zbog novog snijega

Autor: jnah
GOSPIĆ, 18. prosinca 2010. (Hina) - Novi snijeg noćas je uzrokovao velike teškoće u prometu u Lici - u Korenici i na Plitvicama palo je oko 30 centimetara snijega, a meteorološka postaja u Gospiću izmjerila je jutros 26 centimetara novog snijega.

Na ličkoj magistrali Korenica-Udbina- Gračac snijeg je zaustavio desetak kamiona i tegljača. Zimska služba "Lika cesta" u Gospiću koja održava više od 1100 kilometara cesta u zimskim uvjetima noćas je u pogon stavila svu raspoloživu mehanizaciju.

Jak vjetar i snježna mećava na području Jošana, Prijeboja, Baških Oštraija i Vratnika smanjuju vidljivost pa se vozačima savjetuje krajnji oprez.

Za sav su promet zatvorene zbog visokih snjeržnih nanosa Državna cesta Dobroselo Mazin-Bruvno i županijska cesta Bjelopolje-Dopnji Lapac. Na kolnicima ima ugažena i uzmješanog snijega- zimski uvjeti na snazi su na svim državnim cestama: promet kamionima s prikolicama i tegljačima zabranjen je a za ostala vozila obvezna je upotreba zimske opreme i lanaca za snijeg.

(Hina) xkprp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙