FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 27. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Od 9,30 sati dionica autoceste A 1, Sveti Rok-Maslenica otvorena je za osobna vozila. Ograničenje brzine je 40 km/h. Državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i dionica Jadranske magistrale (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene otvorene su samo za osobna vozila. Dionicom Jadranske magistrale od Bakra do Senja i Paškim mostom zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje, dok snijeg i poledica otežavaju promet u Gorskom kotaru i Lici. Vozače upozoravamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, te da na put ne kreću bez zimske opreme. Trajekt na relaciji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila.

ZAGREB - Tijekom prijepodneva sa zapada postupno razvedravanje pa će u zapadnim krajevima biti barem djelomice sunčano. Na istoku, u dijelu Like i Dalmaciji zadržat će se oblačnije s povremenim oborinama, pri čemu će na moru padati kiša, a u unutrašnjosti te ponegdje u priobalju srednje Dalmacije snijeg. Vjetar u nizinama uglavnom slab, u gorju umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena i jaka bura i tramontana, na udare i olujna. Najviša temperatura zraka između -6 i -1, na Jadranu većinom od 3 do 8 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙