FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 23. prosinca 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost u većem dijelu zemlje, posebice na autocestama: A1 između Zagreba i Karlovca (od 50 do 100 m), A 2 Zagreb-Macelj, između Krapine i Zaprešića, A4 Zagreb-Goričan između Varaždina i Brezničkog Huma i A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić kao i na čvoru Vrbovsko. Mokri su ili vlažni i skliski kolnici u cijeloj zemlji pa HAK vozače upozorava da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Zbog radova u blizini „Shopping City Zagreb-West Gate“, na dionici D1 Gubaševo-čvor Zaprešić, prometuje se uz privremenu prometnu signalizaciju. Danas, od 10,30 do 11 sati, za sav promet bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis (D 1), zbog radova. Ulaz osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana. Teretni je promet pojačan na prijelazu Macelj. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Otkazana je trajektna linija Lopar-Valbiska (s polaskom u 6 sati). Ostali trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U sjeverozapadnim i istočnim krajevima prijepodne djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a ujutro mjestimice i maglu. Poslijepodne jače naoblačenje i mjestimice kiša. Na Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije prevladavat će oblačno povremeno s kišom, ponegdje uz grmljavinu. Vjetar slab, u Slavoniji umjeren jugoistočnjak, a na Jadranu umjereno i jako, poslijepodne na sjevernom i srednjem dijelu olujno jugo. Iznadprosječno toplo, s najvišom temperaturom u unutrašnjosti između 8 i 13, a na Jadranu od 14 do 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙