FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladež HČSP-a: skup potpore generalima u Haagu

Autor: aspa
ZAGREB, 24. prosinca 2010. (Hina) - Mladež Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) danas je na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu čestitala Božić hrvatskim generalima u Haagu okupivši se ispred spomenika banu Jelačiću sa slikama generala optuženih za ratne zločine, hrvatskim zastavama i natpisom "Čestit Božić hrvatskim generalima u Haagu - za Uskrs u domovini!".

Pred nekoliko desetaka okupljenih - članova Mladeži HČSP-a, simpatizera stranke i slučajnih prolaznika, preko razglasa su pustili nekoliko domoljubnih pjesama, a zatim se razišli.

Kako je priopćio organizator, tom čestitkom Mladež HČSP-a želi se solidarizirati s hrvatskim braniteljima u zatvorima diljem svijeta, koji već godinama Badnjak i Božić nisu proveli s obitelji u domovini. Također žele poslati poruku hrvatskim generalima u Haagu da je hrvatska mladež diljem domovine još uz njih, da nije zaboravila kome duguje svoju slobodu i žele im "uliti optimizam i nadu da će na kraju pravda ipak pobijediti te da će njihova presuda biti oslobađajuća".

Skupovi potpore generalima u povodu Božiča organizirani su u još nekoliko gradova.

(Hina) xaš yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙