FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kratki životopisi Martine Banić i Mladena Pavića

Autor: tdel
ZAGREB, 17. prosinca 2010. (Hina) - Vlada je dosadašnju zamjenicu predstojnika Ureda za odnose s javnošću Martinu Banić danas imenovala predstojnicom Ureda predsjednice Vlade Republike Hrvatske, a državnim tajnikom - predstojnikom Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornikom Vlade imenovan je Mladen Pavić.

Diplomirana novinarka Martina Banić bila je glasnogovornica Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti tadašnje ministrice branitelja, a danas premijerke Jadranke Kosor. Nakon što je Jadranka Kosor postala predsjednicom Vlade, prešla je u Banske dvore za zamjenicu predstojnika vladina Ureda za odnose s javnošću. Martina Banić članica je Mladeži HDZ-a od 1996., a 2010. je izabrana za njegovu predsjednicu. Članica je Predsjedništva HDZ-a te Nadzornog odbora FINA-e.

Sinjanin Mladen Pavić bio je dugogodišnji glasnogovornik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petra Čobankovića. Diplomirao je veterinu 1997. te je šest godina radio kao novinar Hrvatske radio televizije. Pavić je tijekom izborne kampanje 2007. bio glasnogovornik HDZ-a, a obnašao je i dužnost ravnatelja Uprave za informacijske sustave i logistiku.

(Hina) xtdel yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙