FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: prihvaćena ostavka predsjednika mladeži HDZ-a

Autor: vhor
KARLOVAC, 23. prosinca 2010. (Hina) - Ponuđenu ostavku predsjednika karlovačke gradske mladeži HDZ-a Matije Perkovića jednoglasno je sinoć prihvatilo Predsjedništvo Gradske organizacije HDZ-a Karlovac, priopćeno je jutros iz stranke.

U priopćenju s potpisom predsjednika gradske organizacije Damira Jelića piše da je Perkovićeva ostavka podnijeta kao "moralna reakcija na nedavne nemile događaje u kojima je sudjelovala nekolicina sad već bivših članova Mladeži HDZ-a".

Jelić se priopćenjem ispričao svima koji su zbog tog događaja "na bilo koji način pogođeni", te izrazio nadu da će ovakav stav Predsjedništva biti ostalim članovima mladeži podstrek "da nastave i dalje raditi za dobrobit svoje stranke i grada Karlovca".

Trojica sada već bivših članova Mladeži HDZ-a Danijel Trupković, Vladimir Vogrinc i Željko Goršić u 30-dnevnom su pritvoru zbog istrage o dovođenju u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nasilničkog ponašanja i pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede jednome mladiću u karlovačkom kafiću.

(Hina) xvhor yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙