FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stranka umirovljenika: Hrelja izdao umirovljenika

Autor: ista
ZAGREB, 22. prosinca 2010. (Hina) - Stranka umirovljenika (SU) priopćila je večeras da je predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvano Hrelja jedini koji je izdao umirovljenike jer ih je napustio bez objašnjenja i otišao s jedinog mjesta na kojem je nešto za njih mogao uraditi, a to je uloga aktivnog partnera vladi.

Stranka umirovljenika tako je odgovorila na tvrdnje Silvana Hrelje, koji je danas rekao da je jedini smisao postojanja Stranke umirovljenika koja je podržala zamrzavanje mirovina i druge štetne odluke da pomogne HDZ-u da ne dođe do promjena. Hrelja je na konferenciji HSU-a i HNS-a kazao i da je HSU jedina istinska stranka umirovljenika koja se izborila za povrat duga te da je glas za SU, odnosno Blok "Umirovljenici zajedno" glas za HDZ jer će se time umirovljenički glasovi razmrviti i umanjiti šanse za promjene.

Stranka umirovljenika pak navodi da je Hrelja kao saborski zastupnik umirovljenika glasovao protiv proračuna kojim su osigurani povrat duga umirovljenicima i sigurnost isplata mirovina što, kažu, jasno govori o njegovoj političkoj odgovornosti prema onima koje želi zastupati.

U priopćenju se navodi da je upravo Stranka umirovljenika s Maticom umirovljenika Hrvatske i ostalim partnerima poduzela sve da se umirovljenici ujedine u Blok, što, kažu, dosad nikome nije uspjelo i što smeta samo onima koji su protiv tog ujedinjenja jer su se svrstavanjem uz Kukuriku koaliciju "razotkrili kao politički trgovci čiji je rok trajanja istekao".

Jedini koji "nije želio pristupiti neovisnom Bloku jest HSU, odnosno Hrelja koji se prodao prvo HNS-u pa onda i Kukuriku koaliciji samo za svoj saborski mandat koji mu omogućava povlaštenu mirovnu što ga u potpunosti razotkriva i politički diskreditira", stoji u priopćenju Lazara Grujića, predsjednika Stranke umirovljenika i koordinatora Bloka "Umirovljenici zajedno".

(Hina) xmvr yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙