FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Poznati za Doru" u nedjelju na Zagrebačkom velesajmu

Autor: vlar
ZAGREB, 16. prosinca 2010. (Hina) - Humanitarna organizacija "Dora" organizirat će 19. prosinca na Zagrebačkom velesajmu humanitarnu akciju "Poznati za Doru" s koje će prihod biti namijenjen Dorinu Fondu za stipendiranje studenata i učenika koji žive u teškim materijalnim uvjetima, a iznimno se ističu svojim trudom i znanjem.

Iz "Dore" najavljuju da će u nedjelju u paviljonu br. 7 od 16 do 18 sati biti organizirano druženje s malim i velikim manekenima modne dizajnerice Mine Petre te s poznatom sopranisticom Antonelom Malis. Bit će predstavljen program Dorinih glazbeno nadarenih štićenika, a posjetitelji će se susresti i s najuspješnijim finalistima Supertalent Showa Nove TV.

U sklopu projekta "Ljepota s razlogom" bit će okrunjene hrvatske kraljice, misice i misteri - Ivana Delač Đolo, Lana Obad, Lana Kuduz, Tamara Roglić, Jelena Glišić, Sara Čosić, Stefani Hohnjec i Dvina, Maja Cvjetković. Najavljeno je i sudjelovanje brojnih poznatih osobe, koje će podržati Doru uz potpisivanje blagdanskih čestitki.

Na Dorinu štandu blizu pozornice moći će se kupiti prigodni božićni ukrasi i čestitke koje su izradila djeca s onkološkog odjela KBC-a Sestara milosrdnica u Zagrebu, studenti grafičkog dizajna u Zagrebu te djeca iz vrtića i škola.

U "Dori" ističu kako je na njihovoj listi čekanja ostalo je još puno vrijednih i marljivih učenika i studenta, koji bez pomoći neće moći nastaviti školovanje, te pozivaju građane da se odazovu toj akciji i pomognu u prikupljanju sredstava za stipendiranje onih kojima obitelji to ne mogu omogućiti.

(Hina) pp/xvl yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙