FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 9. prosinca

Autor: tper
ZAGREB, 8. prosinca 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 9. prosinca.

ZAGREB - Na konferenciji za novinare predstavnika Gospodarskog interesnog udruženja Croatiastočar biti će riječi o aktualnoj problematici na domaćem tržištu mlijeka. Iz Croatiastočara najavljuju da će biti riječi o nepovoljnim okolnostima na domaćem tržištu, smanjenju proizvodnje mlijeka te aktualnom zahtjevu proizvođača mlijeka za povećanjem otkupne cijene (11,30 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Povodom susreta s predsjednikom Međunarodne udruge turističkih novinara i pisaca o turizmu-FIJET i savjetnikom Svjetske turističke organizacije-UNWTO Tijanijem Haddadom, ministar turizma Damir Bajs održat će konferenciju za novinare (10,30 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14).

ZAGREB - Predstavnici društva za zaštitu potrošača "Potrošač" na konferenciji za novinare govorit će o, kako navode, kastraciji hrvatskog sustava za zaštitu potrošača na štetu hrvatskih građana. Iz "Potrošača" tvrde kako se, pred ulazak u članstvo EU, "nemarom i neznanjem nadležnog ministarstva zaštita potrošača gura na marginu društvene prakse" (11,00 sati, ured društva Potrošač, Kneza Lj. Posavskog 48).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙