FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 24. studenoga

Autor: tper
ZAGREB, 24. studenoga 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 24. studenog.

ZAGREB - Ministarstvo financija organizira konferenciju za novinare povodom isteka roka za ugovaranje IPA 2007 I komponente - Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija, na kojoj će biti riječi o rezultatima ugovaranja. Na konferenciji će, kako je najavljeno, sudjelovati potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker i šef Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Paul Vandoren sa suradnicima (11,00 sati, Ministarstvo financija, Katančićeva 5).

ZAGREB - "Referendum ili prosvjedi" - tema je konferencije za novinare predstavnika koordinacije sindikalnih središnjica (11,30 sati, Hrvatsko šumarsko društvo, Trg Mažuranića 11).

ZAGREB - Sjednica Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju (15,15 sati, HFP, Ivana Lučića 6).

ZAGREB - Poslovno-inovacijski centar BICRO i Hrvatska gospodarska komora (HGK) organizatori su konferencije o internacionalizaciji poslovanja. Glavni je cilj te konferencije analizirati i poduzetnicima približiti postojeće nacionalne i europske sustave i strukture (programe, fondove i sl.) koji potiču i doprinose razvoju inovativnih i međunarodno aktivnih tvrtki te na taj način potaknuti hrvatska poduzeća na aktivno djelovanje u pravcu internacionalizacije poslovanja i usmjeravanja prema inovativnom razmišljanju i poslovanju (9,30 sati, hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙