FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 26. studenog

Autor: tper
ZAGREB, 25. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 26. studenog.

ZAGREB - Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) održava svoj šesti kongres na kojem će sudjelovati 120 zastupnika iz udruženih sindikata. Na dvodnevnom kongresu bit će izabrano i novo vodstvo, a jedini kandidat za predsjednika je sadašnji v.d. predsjednika Mladen Novosel. Također će biti usvojen program SSSH za razdoblje od 2010. do 2014. godine (15,00 sati, Hotel Panorama, Trg K. Čosića 9).

ZAGREB - Svečano otvorenje Twinning light projekta “Priprema Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za EURES” financiranog u sklopu Programa Europske unije IPA 2008. Opći cilj projekta je poduprijeti mobilnost i slobodno kretanje radnika unutar tržišta Europskog ekonomskog prostora sukladno zahtjevima navedenim u pregovaračkom poglavlju 2 - Sloboda kretanja radnika, a svrha projekta je podržati Hrvatski zavod za zapošljavanje u implementaciji i promociji EURES mreže u Hrvatskoj (10,00 sati, Informacijski centar EU, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke PharmaS na konferenciji za novinare predstavit će aktivnosti tvrtke u Hrvatskoj, daljnje poslovne planove kao i iskorak na regionalno tržište nakon preuzimanja farmaceutske tvrtke Ni Medic iz Srbije (11,00 sati, Hotel Arcotel Allegra, Branimirova 29).

ZAGREB - Peti međunarodni festival vina i kulinarstva, na kojem će sudjelovati dvjestotinjak izlagača iz Hrvatske i inozemstva, otvorit će ministar poljoprivrede Petar Čobanković. Uz vinare na Festivalu će se okupiti i proizvođači sireva, pršuta, kulena, tartufa, maslinovog ulja, koji će predstaviti svoje proizvode i gastronomsku ponudu (12,00 sati, Hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙