FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 8. prosinca

Autor: nbrc
ZAGREB, 8. prosinca 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 8. prosinca.

ZAGREB - Udruga malih i srednjih poduzetnika pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca organizira susret poduzetnika s ministrom gospodarstva, rada i poduzetništva Đurom Popijačem na temu "Hrvatska - potencijal za ulaganje". Govorit će se o nužnim koracima za poticanje ulagačke klime, o uklanjanju prepreka investicijama i stavljanju zakonodavstva i druge regulative u funkciju investicija i otvaranja novih radnih mjesta. (13,00 sati, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100 a).

ZAGREB - Optima Telekom obilježava petu obljetnicu rada i tom će prilikom poslovodstvo tvrtke izvijestiti o razvoju i budućim planovima (12,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - U Hrvatskoj je od siječnja do listopada ove godine ostvareno 806 kružnih putovanja stranih brodova, što je 11,5 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, dok je putnika na tim brodovima bilo 7,2 posto više ili 1,02 milijuna, podaci su Državnog zavoda za statistiku. Strani brodovi na kružnim putovanjima su u hrvatskom teritorijalnom moru u prvih devet mjeseci ove godine ukupno boravili 1.678 dana ili 9,1 posto više nego lani. Najviše stranih brodova na kružnim putovanjima svoj prvi ulazak u Hrvatsku evidentiralo je na području Dubrovačko-neretvanske županije, njih 74,8 posto.

Dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙