FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AZTN: IPA projekt za pomoć oko planova restrukturiranja brodogradilišta

Autor: nbrc
ZAGREB, 24. studenog 2010. (Hina) - Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja objavila je da je početkom ovog tjedna u Agenciji započela provedba kratkoročnog IPA projekta čiji je cilj pružiti pomoć u procesu privatizacije i restrukturiranja hrvatske brodogradnje.

"Zadatak je neovisnih konzultanata s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom rada u brodogradilištima, kao i na projektima restrukturiranja toga sektora u mnogim zemljama, da u sljedećih nekoliko mjeseci Agenciji pruže stručnu pomoć pri ocjenjivanju svih aspekata pojedinačnih planova restrukturiranja hrvatskih brodogradilišta prije njihova odobrenja", navodi se u obavijesti koju je Agencija objavila na svojim internet stranicama.

Spomenute planove potrebno je usvojiti ne samo radi ispunjavanja mjerila kojeg je Europska unija postavila kao uvjet zatvaranja pregovora u poglavlju "Tržišno natjecanje", već prvenstveno radi osiguranja dugoročne održivosti svakog pojedinog brodogradilišta, ističu iz Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja.

(Hina) xpp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙