FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 19. studenog

Autor: dsta
ZAGREB, 19. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 19. studenog.

ZAGREB - Hrvatsko energetsko društvo organizira tradicionalni forum "Dan energije u Hrvatskoj" s temom "Energetska budućnost - vizija 2050.". Na skupu će biti predstavljeno deset referata hrvatskih i stručnjaka iz Belgije, Italije, Grčke, Latvije, Njemačke i Slovačke. Očekuje se više od 250 sudionika iz Hrvatske i inozemstva (9 sati, Hypo centar-Dvorana Kornati, Slavonska avenija 6).

ZAGREB - Predstavnici Orco property grupe održat će konferenciju za novinare, a teme su status Sunčanog Hvara i strategija i planovi Orca u Hrvatskoj (10,30 sati, Hotel Esplanade, Mihanovićeva 1).

dežurni urednici:

ZAGREB - Ukupna zaračunata bruto premija 25 hrvatskih osiguravatelja iznosila je na kraju listopada ove godine 7,72 milijarde kuna, što je za 2,6 posto ili za 209 milijuna kuna manje nego krajem listopada prošle godine, pokazuju podaci koje je objavio Hrvatski ured za osiguranje. U ukupnoj premiji i nadalje su dominantna neživotna osiguranja na koja se odnosi oko tri četvrtine ukupnog iznosa, dok je udio životnih osiguranja oko 25 posto. U segmentu neživotnih osiguranja ukupna je premija na kraju listopada iznosila 5,79 milijardi kuna, što je na godišnjoj razini smanjenje za 3,2 posto, dok je u segmentu životnih osiguranja premija u iznosu od 1,93 milijardi kuna manja za 1,1 posto.

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙