FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVPEI: donacija Domu za napuštenu djecu u Fejzabadu

Autor: ista
ZAGREB, 16. studenog 2010. (Hina) - Prvog dana muslimanskog blagdana Kurban bajrama u utorak zamjenik voditelja civilnih poslova Pokrajinskog tima za obnovu u Fejzabadu Ivan Velimir Starčević posjetio je Dom za napuštenu i nezbrinutu djecu u tom afganistanskom gradu te uručio donaciju hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, priopćeno je u utorak iz MVPEI-a.

Slijedom prethodnog razgovora s direktoricom doma u kojemu su utvrđene najžurnije potrebe te institucije, donirani su tepisi kojima su obloženi podovi u svim prostorijama doma, što je od velikog značaja u nadolazećim zimskim danima.

Ujedno su uručeni i prigodni blagdanski pokloni za svih 170 štićenika doma. Tijekom susreta s direktoricom, zaposlenicima i štićenicima doma čestitan im je blagdan, te su razmotrene mogućnosti daljnje suradnje, nastavlja se u priopćenju.

Ovom donacijom uspješno je nastavljena sustavna i kontinuirana razvojna i humanitarna pomoć koju Republika Hrvatska pruža Afganistanu, prema priopćenju.

(Hina) xpp ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙