FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Mostaru završeni 11. Humski dani poezije

Autor: slek
MOSTAR, 29. listopada 2010. (Hina) - U Mostaru su u petak navečer završeni 11. Humski dani poezije koje je organiziralo Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne a na kojemu su sudjelovali književnici iz Hrvatske i Crne Gore.

Posljednjeg dana četverodnevne manifestacije održana je "sveknjiževna večer" koja je bila posvećena preminulom pjesniku Ferdi Kovaču o čijem je životu i radu govorio književnik Ivan Sivrić.

Tijekom književnog susreta predstavili su se i gosti Hrvatsko građansko društvo Crne Gore iz Kotora te pjesnici članovi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne i Društva hrvatskih književnika iz Hrvatske.

Tijekom četverodnevne manifestacije Humskih dana poezije održan je Ikavski skup u suradnji s Odjelom za književnost Filozofskog fakulteta u Mostaru, predstavljene su knjige pjesama "S neba cvjetovi" Marine Kljajo-Radić te "Knjiga od sna i ljubavi" Ivana Šarolića.

Pjesnici su posjetili i Katolički školski centar Sveti Josip u Sarajevu te su darovali časopis Osvit i knjige iz svoje naklade.

(Hina) xzkre ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙