FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 24. listopada 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici. U Gorskom kotaru ponegdje ima i magle. Na cestama kroz gorska područja mogući su odroni, zemlje i kamenja. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani za vozila koja prometuju u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na dionici autoceste A 1, između čvorova Lučko i Jastrebarsko, od 15. +500 do 17. +700 km, prometuje se dvosmjerno. Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence. Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj, čekanja su oko 3 sata. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U središnjoj i istočnoj Hrvatskoj djelomice sunčano i uglavnom suho, te razmjerno toplo. U ostalim predjelima promjenljivo oblačno mjestimice s kišom. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren, na sjevernom Jadranu povremeno i jak jugozapadnjak, a u Dalmaciji jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 14 do 19, na Jadranu između 17 i 22 stupnja Celzijeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙