FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 16. listopada 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici u Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki u smjeru Varaždina prometuje se dvosmjerno. Na istom čvoru, u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama, a obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na autocesti A 1, prometuje se kroz obje tunelske cijevi tunela Sv. Rok, ali jednim trakom, zbog radova. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno. Mjestimice će biti kiše, osobito u Dalmaciji gdje se očekuju i pljuskovi s grmljavinom. Poslijepodne u sjeverozapadnim predjelima i na sjevernom Jadranu uglavnom suho, a na sjevernom Jadranu i dulja sunčana razdoblja. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadranu slaba i umjerena, podno Velebita i jaka bura, a drugdje uglavnom jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 8 do 13, na Jadranu od 15 do 20 stupnjeva Celzijeva.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙