FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće za prevenciju grada Osijeka o projektu "Zajedno više možemo"

Autor: vsik
OSIJEK,21. listopada 2010.(Hina) - Vijeće za prevenciju grada Osijeka na današnjoj je sjednici predstavilo projekt "Zajedno više možemo" koji su izradili članovi Odsjeka za prevenciju osječko-baranjske Policijske uprave (PU), a cilj mu je, među ostalim, kako je istaknuto, preventivnim radom smanjiti vršnjačko nasilje među školskom djecom.

Vijeće okuplja predstavnike grada, policije, sudstva, odgojno-obrazovnih ustanova, centra za socijalnu skrb i nevladinih udruga.

Ciljana skupina su učenici četvrtih i šestih razreda osnovnih škola, a projekt se temelji na sudjelovanju svih odgovornih čimbenika u prevenciji, uključivo roditelje, učitelje i učenike, istaknuo je Damir Takač, voditelj novoustrojenog odsjeka za prevenciju pri uredu načelnika PU-a.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo naglasio je kako svi članovi gradskog Vijeća za prevenciju, ali i svi građani trebaju predlagati mjere i akcije za prevenciju u svim područjima, a gradske vlasti svojim odlukama tomu trebaju pomoći kako bi "Osijek uistinu bio grad ugodan za život".

(Hina) xvsik ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙