FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisačka biskupija osnovala Zakladu za stipendiranje studenata

Autor: mvra
ZAGREB/SISAK, 14. listopada 2010. (Hina) - Na sjednici Biskupskoga vijeća Sisačke biskupije osnovana je Zaklada za stipendiranje studenata "Fra Bonifacije Ivan Pavletić" koja će pomagati nadarenim studentima iz te biskupije kojima je potrebna pomoć, izvijestila je danas Sisačka biskupija.

Biskupsko vijeće odlučilo je raspisati natječaj za stipendiranje koji će biti otvoren do 29. listopada.

Studenti za stipendiju u akademskoj godini 2010./2011. trebaju priložiti dokument kojim dokazuju da su redoviti studenti, trebaju priložiti ocjene o položenim ispitima iz prošle godine, s minimalnim prosjekom od 3,5 (najbolje preslik indeksa), zatim dokument o prihodima u obitelji i preporuku vlastitog župnika.

Uz dokumente, studenti trebaju priložiti vlastoručnu molbu i navesti banku i broj svojeg računa te traženu dokumentaciju poslati na adresu Sisačke biskupije (prijava na natječaj za stipendiju, Trg bana Jelačića 1, 44000 Sisak).

Na natječaj se mogu javiti studenti druge godine i viših godina studija u dodiplomskom i u postdiplomskom studiju.

Pravo na stipendiju ne mogu ostvariti studenti koji već primaju neku drugu stipendiju.

Na sjednici Biskupskoga vijeća kojom je predsjedao biskup Vlado Košić osnovano je i povjerenstvo za dodjelu stipendija koje će razmotriti prijave na natječaj i biskupu predložiti kandidate. Imena studenata kojima će se dodijeliti stipendije za ovu akademsku godinu bit će objavljena početkom studenoga.

(Hina) pp/xmvr ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙