FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 1. studenog 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i Gorskom kotaru, te na dionicama autocesta A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok i na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica. Zbog blagdana Svih Svetih zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na važnijim državnim cestama u nedjelju, 3. studenog, od 12 do 23 sata. Zabrana nema na državnoj cesti D1, kao i na autocestama. Povodom blagdana Svih Svetih posebna je regulacija prometa na većini gradskih prometnica u blizini groblja. Tako je na D1 kod mjesta Sveti Križ Začretje promet prekinut a vozi se obilazno lokalnim prometnicama. Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova se povremeno vozi otežano u koloni. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška pojačan je izlazak osobnih vozila. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Ujutro u unutrašnjosti te ponegdje na Jadranu magla i niski oblaci koji se mogu zadržati i dio prijepodneva, a zatim pretežno ili djelomice sunčano. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 20, na Jadranu od 18 do 22 stupnjeva Celzijusa, u područjima s dugotrajnom maglom malo niža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙