FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 20. lipnja 2013. (Hina) - Pregled sportskih vijesti do 21 sat:

EASTBOURNE - Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u polufinale ATP turnira u Eastbourneu nakon što je danas u četvrtfinalu pobijedio Talijana Fabia Fogninia sa 6:3, 6:2. U sutrašnjem polufinalu Dodig će igrati protiv Španjolaca Feliciana Lopeza, koji je 39. tenisač svijeta, a Dodig je protiv njega igrao jednom i pobijedio u tom susretu.

LONDON - Hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović plasirala se u glavni turnir Wimbledona nakon što je u zadnjem krugu kvalifikacija pobijedila Amerikanku Irinu Falconi sa 6-4, 6-4. Za dvadesetogodišnju Ajlu Tomljanović to je prvi nastup na nekom grand slam turniru. Veći dio 2012. godine propustila je zbog mononukleoze. Ždrijeb za glavni turnir Wimbledona za tenisače i tenisačice održat će se u petak.

LONDON - Hrvatski tenisač Marin Čilić, koji se priprema za Wimbledon, na ekshibicijskom turniru u Stoke Parku danas je pobijedio Ukrajinca Alexandra Dolgopolova sa 7-6 (5), 7-6 (11). To mu je druga pobjeda na ekshibicijskom turniru u Stoke Parku, prije dva dana svladao je Slovenca Aljaža Bedenea sa 7-5, 6-2. U drugom današnjem meču u Stoke Parku prvi tenisač svijeta Novak Đoković svladao je Bugarina Grigora Dimitrova sa 5-7, 6-3, 10-6.

ZAGREB - Hrvatski nogometni trener Robert Prosinečki (44) produžio je ugovor sa turskim Kayserisporom za još jednu sezonu, odnosno do ljeta 2015. godine, objavio je danas internetski portal "Croatian Times". Iako je postojala mogućnost da ode u Bešiktaš, koji čini veliku trojku turskog nogometa zajedno sa Galatasarayjem i Fenerbahčeom, Prosinečki je odlučio ostati u Kayserisporu u kojem ima veliku potporu navijača i klupske uprave. Prosinečki je preuzeo Kayserispor u listopadu 2012., u osmom prvenstvenom kolu, nakon što je zbog loših rezultata otkaz dobio Shota Arveladze. Hrvatski stručnjak brzo je "posložio kockice" i sa klubom je osvojio 5. mjesto u prvenstvu, i to je bio najbolji rezultat Kayserispora od 2008., kada su također bili peti. Prosinečki je bio član stožera hrvatske reprezentacije u vrijeme izbornika Slavena Bilića, a od prosinca 2010. do kolovoza 2012. vodio je beogradsku Crvenu zvezdu.

ZAGREB - Hrvatski napadač Mate Bilić (32), koji je posljednjih 12 godina igrao u inozemstvu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Splitom, objavio je danas hrvatski nogometni prvoligaš na svom internetskom portalu. Nakon što mu je ove sezone istekao ugovor sa Sporting Gijonom, predsjednik Splita Slaven Žužul sastao se sa Bilićem u Španjolskoj i vrlo brzo dogovorio potpisivanje dvogodišnjeg ugovora. Bilić je u Sporting Gijónu proveo posljednjih pet godina, a u prošloj sezoni postigao je 11 golova. Prije toga igrao je za Zaragozu, Almeriju, Cordobu, Lleidu, bečki Rapid, a karijeru je počeo u Hajduku. Za hrvatsku reprezentaciju je skupio 7 nastupa i postigao je 3 gola.

ZAGREB - Petog, pretposljednjeg natjecateljskog dana na Europskom prvenstvu u mačevanju koje završava sutra u zagrebačkoj Areni, hrvatski floretaši su u posljednjem nastupu zauzeli posljednje mjesto. Naime, u ekipnom natjecanju floretaša naši reprezentativci Ivan Komšić, Vedran Fijolić i Natko Petrišić su poraženi u dvobojima protiv Rusije, Austrije i Irske. Protiv Rusije i Austrije nismo imali realnih izgleda, ali naši mačevaoci mogu žaliti zbog poraza u susretu sa reprezentacijom Irske u kojem su većim dijelom vodili i sa deset tuševa prednosti, ali su u zadnjim trenucima borbe nesretno izgubili sa 44:45 i time prvenstvo završili na posljednjem, 15. mjestu.

MOSKVA - Talijanski trener Fabio Capello ostaje na klupi reprezentacije Rusije do kraja Svjetskog prvenstva iduće godine u Brazilu, objavio je u četvrtak Ruski nogometni savez (RFU). Tako su prekinuta nagađanja o mogućem odlasku Capella u PSG umjesto Carla Ancelottija koji odlazi u Real Madrid. Bivši engleski izbornik preuzeo je vođenje Rusije 2012. sa zadatkom da dovede momčad do visoke razine za SP 2014. u Brazilu i SP u Rusiji 2018.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙