FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 18. lipnja 2013. (Hina) - Pregled sportskih vijesti do 21 sat:

EASTBOURNE - Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Eastbourneu, nakon što je danas pobijedio Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6-3, 6-4 nakon 57 minuta igre. Dodig je odlično igrao na svoj servis, pa Istomin nije imao niti jednu priliku za "break". U sljedećem kolu Dodig ide na prvog nositelja Kanađanina Miloša Raonića, s kojim je dosad igrao samo jednom, 2011. u Barceloni, i tada je slavio hrvatski tenisač.

LONDON - U kvalifikacijama za Grand Slam turnir u Wimbledonu danas su nastupile su tri hrvatske tenisačice, ali je dalje prošla samo Ajla Tomljanović, koja je pobijedila Ruskinju Dariju Gavrilovu sa 7-5, 7-5. U 1. kolu kvalifikacija Tereza Mrdeža je poražena od Britanke Jade Windley sa 4-6, 4-6, dok je Ana Vrljić izgubila od Amerikanke Marije Sanchez sa 5-7, 1-6.

ZAGREB - Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić nije dugo tugovala nakon poraza u finalu WTA teniskog turnira u Birminghamu gdje je izgubila od Slovakinje Daniele Hantuchove 6:7 (5), 4:6. Emocije su se slegle, pred vratima je Wimbledon i 16-godišnja Osječanka je sve misli okrenula prema trećem Grand Slam turniru sezone. "Jedva čekam početak turnira. Jako se radujem nastupu na Wimbledonu," kazala je u razgovoru za Hinu. Većina svjetskih stručnjaka se slaže kako je ispred Vekić sjajna karijera, ako je poštede ozljede i nastavi kvalitetno raditi. Smatra kako su njezina najveća odlika mentalna snaga, servis i forhend, dok treba poraditi na boljem kretanju i fizičkoj snazi. Vekić posljednjih pet godina radi s Englezom Davidom Felgateom koji je godinama trenirao Tima Henmana.

JERUZALEM - Mlada nogometna reprezentacija Španjolske (U-21) obranila je naslov europskih prvaka, nakon što je u današnjem finalu EP-a u Jeruzalemu pobijedila Italiju sa 4-2. Trostruki strijelac za Španjolsku bio je veznjak Barcelone Thiago Alcantara (6, 31, 38-11m), a jedan gol dodao je Isco (66-11m). Za Italiju su zabili Immobile (10) i Borini (80). Tako su Španjolci po četvrti puta postali europski prvaci u konkurenciji mladih reprezentacija (U-21).

PARIZ - Talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti, koji je protekle dvije sezone vodio Paris Saint-Germain, trebao bi službeno biti predstavljen kao novi trener Real Madrida 3. srpnja. Ancelotti će na kormilu Reala, za kojeg igra Luka Modrić, naslijediti Josea Mourinha, koji je otišao u Chelsea. Tijekom trenerske karijere Ancelotti je vodio Reggianu, Parmu, Juventus, AC Milan, Chelsea i Paris Saint-Germain. Sa Milanom je dva puta osvojio Ligu prvaka (2003, 2007), te talijansko prvenstvo 2004., sa Chelseajem je bio prvak Engleske 2010., a Paris Saint-Germain je u nedavno završenoj sezoni odveo do naslova francuskog prvaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙