FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 15. lipnja 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12,30 sati:

ROVINJ - Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija otvorila je nastup na turniru Europske lige u Rovinju pobjedom protiv Izraela 3:0 (21:10, 21:17, 21:17). Hrvatska je sinoć slavila za svega 54 minute, a igralo se po novim, eksperimentalnim pravilima sa setom do 21 poena. Najbolji igrač utakmice bio je Danijel Galić osvojivši deset bodova. U drugom dvoboju iz skupine Turska je pobijedila Bjelorusiju 3:1 (21:19, 21:17, 19:21, 21:14). U susretima drugog kola u subotu se sastaju Hrvatska - Turska, te Izrael - Bjelorusija, a u nedjelju su na rasporedu ogledi posljednjeg kola, a sastaju se Hrvatska - Bjelorusija i Turska - Izrael.

ZAGREB/SOUTHAMPTON - Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren (23) potpisao je četverogodišnji ugovor sa Southamptonom, objavio je na svom internetskom portalu engleski nogometni prvoligaš. Lovren je stigao iz francuskog Lyona, a vrijednost transfera je deset milijuna eura. "Puno sam razgovarao sa predsjednikom kluba Nicolom Corteseom i trenerom Mauriciom Pochettinom i uvjerili su me da imaju u planu veliki projekt. O klubu sam čuo samo dobre stvari, poznam njegovu povijest i mogu reći da je Southampton veliki klub i da sam sretan što sam postao dio njega. Nakon tri i pol godine igranja u Francuskoj bio mi je san otići u Premier ligu i taj san mi se ispunio. Mlada smo momčad i nadam se da ću ovdje ostati dugo. Želim da ostvarimo velike rezultate, a isto želi i klupska uprava", kazao je u petak navečer Lovren nakon potpisivanja ugovora za "svece".

KARLOVAC - Najbolja hrvatska dugoprugašica Lisa Stublić je na međunarodnoj cestovnoj utrci "Karlovački cener" pobijedila u ženskoj konkurenciji s vremenom 33:20 minute, te je za gotovo pola minute oborila hrvatski rekord na 10 kilometara, izvijestio je Hrvatski atletski savez. Sveukupni pobjednik jučerašnje utrke održane u središtu Karlovca bio je Goran Grdenić iz zagrebačkog AK Agrama sa rezultatom 31:55 minuta. Drugi je bio Zoran Žilić (32:41), a treći Bruno Erent (33:11), dok je Lisa Stublić, pobjednica u ženskoj konkurenciji, bila četvrta u ukupnom poretku.

MILANO - Nakon što je posljednjih 18 godina nosio dres Milana, Massimo Ambrosini (36) je napustio redove ovog talijanskog nogometnog velikana."Iza mene je sjajnih 18 godina u dresu Milana. Danas sam iznimno tužan, no takav je život. Jednom se morao dogoditi naš rastanak," kazao je Ambrosini koji je u dresu 'Rossonera' sakupio 489 nastupa i postigao 36 golova. U 18 godina provedenih na San Siru osvojio je 12 trofeja pri čemu četiri naslova talijanskog prvaka i dvije Lige prvaka. Bivši talijanski reprezentativac još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru, a mediji na 'čizmi' povezuju ga s Fiorentinom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙