FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tušek predao kandidaturu za župana krapinsko-zagorskog

KRAPINA, 30. travnja 2013. (Hina) - Predsjednik HDZ-ovog krapinskog zagorskog županijskog odbora Žarko Tušek predao je danas u Zlataru 7.500 potpisa potpore za kandidaturu za župana te županije, kao kandidat šesteročlane koalicije.

Uz HDZ, njegovu kandidaturu podupiru Zagorska demokratska stranka, Hrvatska stranka prava, Zagorska stranka, Hrvatska stranka prava – Ante Starčević i Hrvatska stranka zelenih- Eko savez.

Realizacija konkretnih projekata i stvaranje novih radnih mjesta, lobiranje za nove investicije unutar i izvan Hrvatske te razvoj zapostavljenog istočnog dijela Krapinsko-zagorske županije, osnovni su dijelovi programa kojeg šesteročlana koalicija predvođena HDZ-om nudi biračima u Zagorju.

Govoreći o šesteročlanoj koaliciji Tušek ju opisuje kao simbioza političara novog vremena, ali i svih onih koji su dugogodišnjim radom u županiji zadužili taj kraj i koji će svojim znanjem i iskustvom pomoći u okretanju negativnih trendova u njoj.

Tušek očekuje izbornu pobjedu na lokalnim izborima, kako za izvršnu vlast, tako i osvajanje većine mandata u Županijskoj skupštini. Uz Tušeka, kandidati koalicije za zamjenike župana su dva liječnika. Čelnik Zagorske demokratske stranke Stanko Belina i Miroslav Kopjar, obojica bivši ravnatelji zabočke Opće bolnice, a Kopjar je ujedno i aktualni gradonačelnik Zlatara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙