FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istarski SUH izrazio potporu Flegi i Miletiću

PULA, 16. travnja 2013.(Hina) - Istarska podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske poduprijet će kandidaturu Valtera Flege za istarskog župana i Borisa Miletića za pulskog gradonačelnika, potvrđeno je to na današnjoj konferenciji za novinare u Puli.

Ustvrdivši kako je IDS stranka koja je pokazala najviše interesa za umirovljenike u posljednjih nekoliko godina, predsjednik istarske podružnice sindikata umirovljenika Vladimir Buršić je poručio kako od političara ne traže obećanje, već da ispune ono što su obećali.

Po njegovim riječima, umirovljenici su vrlo ugrožena kategorija o kojima društvo treba voditi računa i zato od lokalne samouprave očekuje da se založe i da prošire socijalne programe, da se podupire palijativna skrb te da se iznađu sredstva za otvaranje hospicija.

"Vjerujemo da će se to i ostvariti kroz ovakve koalicijske partnere", poručio je Buršić.

IDS-ov kandidat za istarskog župana Valter Flego kazao je kako ga potpora Sindikata umirovljenika Hrvatske obvezuje te će stoga, kako je najavio, "kroz županijska tijela učiniti sve da se umirovljenicima u Istri osigura što bolji život".

"To će biti naš prioritet kada su u pitanju socijalni programi kod umirovljenika. Sve je više socijalno potrebitih i zato javni sektor treba učiniti sve kako bi pomogao i olakšao život osobama treće životne dobi", zaključio je Flego.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙