FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cingula predao kandidaturu za varaždinskoga gradonačelnika

VARAŽDIN , 30. travnja 2013. (Hina) - Nezavisni kandidat Marijan Cingula, koji u utrku za varaždinskoga gradonačelnika kreće uz potporu Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i Bloka umirovljenici zajedno (BUZ), predao je danas 1500 potpisa potpore za svoju kandidaturu.

Cingula očekuje pobjedu u prvome krugu i nada se dobrom odzivu birača na lokalnim izborima. Ne izađe li većina građana na birališta 19. svibnja, Cingula strahuje da bi "stranačka mašinerija" mogla donijeti pobjedu sadašnjemu gradonačelniku i kandidatu HNS-a, SDP-a, HSU-a i HSLS-a Goranu Habušu.

Osvoji li čelno mjesto u Varaždinu, Cingula očekuje apsolutnu suradnju s članovima Gradskog vijeća bez obzira na njihovu stranačku pripadnost te ističe da ono ponajprije mora raditi u interesu građana, a ne političkih stranaka.

Prilikom predaje potpisa kandidat Cingula progovorio je i o trenutačnim problemima u gradu, pri čemu je osobito istaknuo da se problem otpada može vrlo lako riješiti u roku od nekoliko dana budući da za to ima tehničkih uvjeta. Poručio je da će nakon dolaska na vlast to i učiniti.

Prvi put javnosti su predstavljeni i kandidati za njegove zamjenike, a to su nestranačka kandidatkinja Jasna Porobija i predsjednik HDZ-ove Gradske organizacije Vlatko Vuković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙