FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicijski sporazum HDZ-a, HSS-a, HSP-a AS i BUZ-a za Sisačko-moslovačku županiju

SISAK, 16. travnja 2013. (Hina) - Kritikom aktualne SDP-ove županijske vlasti, županijski čelnci HDZ-a, HSS-a, HSP-a A. S. i BUZ-a za Sisačko-moslavačku županiju, u Sisku su potpisali koalicijski sporazum o izbornoj suradnji.

Potpisnici sporazuma Antun Vidaković (HDZ), Marijana Petir (HSS), Tomislav Dujmenović (HSP A. S.) i Sabrina Ferderber (BUZ) uvjerni su kako će ovom koalicijom pobijediti na lokalnim izborima te, kako su ocijenili, jednu od najzaostalijih pretvoriti u prosperitetnu županiju.

"Sadašnja državna i županijska vlast marginaliziraju one koji su branili i koji hrane Hrvatsku. Budući da nisu znali odgovoriti izazovima, treba ih promijeniti", rekla je Marijana Petir.

"Stranku smo postavili na noge pa možemo ostvariti jaki hrvatski i demokršćanski blok. Naša je zadaća dobiti i lokalne izbore, što će biti novi početak za našu županiju", dodao je Antun Vidaković.

Na skupu su predstavljeni i kandidati koalicije za župana Ivo Žinić (HDZ) te dožupane Anita Sinjeri - Ibrišević (HSS) i Željko Krapljan (HDZ). U svom obraćanju članovima stranaka koalicije, Žinić je spomenuo kako donosi nove nove ideje i vizije te da je sposoban provesti promjene.

Cilj je koalicije, kako je rekao, da županiju sa 17. mjesta po razvijenosti, korištenjem svih prirodnih potencijala i drugih prednosti, uvrsti među prvih deset županija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙