FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koalicija SDP-HNS-HSS za Dubrovačko-neretvansku županiju

DUBROVNIK, 7. travnja 2013. (Hina) - Čelnici županijskih organizacija SDP-a Davor Penić, HNS-a Andro Vlahušić i HSS-a Stipe Gabrić Jambo danas su u Dubrovniku potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Predsjednik županijskog SDP-a Davor Penić kazao je kako koalicija ima cilj osvojiji vlast u najjužnijoj hrvatskoj županiji i realizirati programe koji će revitalizirati Dubrovačko-neretvansku županiju.

Čelnik dubrovačkog HNS-a Andro Vlahušić podsjetio je kako je slična koalicija osvojila vlast u Dubrovačko-neretvanskoj županiji 1999., a protekle četiri godine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ocijenio je izgubljenima. Kazao je kako nije ništa napravljeno niti su otvorena gradilišta, nisu realizirani radovi te je pričinjena samo šteta.

Stipo Gabrić Jambo iz HSS-a kazao je kako koalicija s HDZ-om, realizirana prije četiri godine, nije ništa dobra donijela HSS-u koji je katastrofalno prošao na prošlim parlamentarnim izborima.

Potpisivanju koalicijskog sporazuma nazočili su i kandidat ove koalicije za župana Mirko Duhović te nositelj županijske liste Oleg Valjalo.

(Hina) xddub yln

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙