FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisana koalicija HSS-a i HSP-a u Zadarskoj županiji

ZADAR, 26. ožujka 2013. (Hina) - Predsjednici zadarskih županijskih organizacija HSS-a i HSP-a potpisali su danas u Zadru sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore na razini županije i grada Zadra, a vijećnička mjesta na koalicijskoj listi bit će podijeljena po načelu pola-pola i obje stranke ne isključuju daljnje dogovore sa svim opcijama, od HDZ-a i SDP-a do manjih stranaka.

"Programi stranaka i ciljevi gotovo su isti pa je ova koalicija zapravo bila logična", rekla je potpredsjednica zadarske Županijske organizacije HSS-a Irena Devčić.

"HSS i HSP izlaze sa svojom listom, ali pred nama je još dug put do lokalnih izbora i otvoreni smo za razgovore zaista sa svima koji se mogu pronaći u našim programima. Kandidate za župana i zamjenike župana te gradonačelnike i zamjenike gradonačelnika, naravno, imamo, ali s konkretnim imenima još ćemo pričekati", rekla je Devčić.

Na novinarsko pitanje isključuje li koaliranje s HDZ-om i HSP-om dr. A. Starčevića, predsjednik županijskoga HSP-a Ivan Miličević rekao je da je to pitanje za HDZ te da su HSS i HSP stranke otvorene za koaliciju sa svim opcijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙