FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj ZABA-e za 750 tisuća kuna

ZAGREB, 1. lipnja 2012. (Hina) - Zagrebačka banka raspisuje 14. Natječaj za dodjelu donacija od 750 tisuća kuna, a na njemu mogu sudjelovati organizacije, udruge, klubovi i društva kojima je potrebna financijska pomoć za realizaciju projekata koji neposredno ili posredno utječu na poboljšanje kvalitete života društvene zajednice, priopćeno je iz te banke.

Natječaj ima tri kategorije, a u svakoj se dodjeljuje ukupni iznos od 250 tisuća kuna, navodi se i dodaje kako su kategorije ovogodišnjeg natječaja djeca i mladi – projekti vezani za razvoj samosvijesti i socijalnih vještina kod djece i mladih, inovativnost – poticanje inovacija koje doprinose napretku na svom području djelovanja te imaju korist za društvo općenito te humanitarno djelovanje – projekti koji pridonose unapređenju kvalitete života

Za svaku od ovih kategorija Komisija, čiji su članovi stručnjaci iz određenoga područja djelovanja, odabire pet projekata koji ulaze u uži izbor za donaciju Zagrebačke banke, što, kako ističe banka, čini ukupno 15 projekata.

Zagrebačka banka napominje kako će ove godine građani moći izabrati svoje favorite pa će tako 15 projekata, koje je Komisija izdvojila kao najbolje, biti predstavljeno na službenim stranicama Natječaja na društvenoj mreži Facebook. Svi korisnici Facebooka imat će tako prigodu svojim glasovima poduprijeti projekte, a iznos donacije dodijeljen svakom od projekata bit će proporcionalan broju prikupljenih glasova preko Facebooka, s time da će svakom projektu biti dodijeljen inicijalni iznos od 10.000 kuna.

Zainteresirani svoje projekte mogu prijaviti do 15. srpnja, a glasovanje preko Facebooka odvijat će se od 14. do 28. rujna kada će biti poznati rezultati Natječaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙