FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj INA-Industrije nafte za NajMentor/icu

ZAGREB, 13. ožujka 2012. (Hina) - INA-Industrija nafte pokrenula je danas drugi po redu natječaj NajMentor/ica u sklopu kojeg će studenti imati prigodu nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima.

Mentore je moguće nominirati u prirodoslovnim područjima matematike, fizike i kemije, a studenti tehničkih i tehnoloških, prirodoslovnih i fakulteta geoznanosti pozvani su da se uključe u natječaj preko nominacija svojih profesora, objavila je INA-Industrija nafte, d.d.

Po završetku natječaja, navodi se, najboljem profesoru u svakoj od kategorija bit će uručena plaketa i novčana nagrada u iznosu od pet tisuća kuna, a student koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju osvojit će iPad.

Provedbom natječaja NajMentor/ica, INA, kako se navodi, želi naglasiti važnost mentorskoga rada u odgoju mladih talenata koji nakon završetka svog školovanja pozitivno doprinose razvoju kompanija čiji će zaposlenici postati, te društva u cjelini.

Nominacije za Najmentore moguće je podnijeti od 13. ožujka do 11. svibnja 2012. preko on-line obrasca dostupna na www.ina.hr/najmentor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙