FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HND raspisao natječaj za "Velebitsku degeniju"

ZAGREB, 1. ožujka 2012. (Hina) - Hrvatsko novinarsko društvo (HND) raspisalo je danas natječaj za godišnju nagradu "Velebitska degenija" koje se dodjeljuju za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša u prigodi Dana planeta Zemlje.

Natječaj, koji je HND objavio zajedno s tvrtkom APO d.o.o. - usluge u zaštiti okoliša, otvoren je do 30. ožujka, priopćio je Zbor novinara HND-a za okoliš.

"Velebitsku degeniju" dobit će novinari za najbolje autorske radove o zaštiti okoliša objavljene u tisku, na radiju i televiziji, a svaka nagrada sastoji se od novčanog dijela (12.000 kuna), plakete i diplome.

Pravo predlaganja novinara za nagradu imaju redakcije, ogranci i zborovi HND-a, pojedinci i ustanove koje se bave zaštitom okoliša, a nagrade se dodjeljuju za radove objavljene u tisku, na radiju i televiziji u razdoblju od 1. ožujka 2011. do 29. veljače 2012.

Prijedloge treba dostaviti na adresu Hrvatskog novinarskog društva, 10.000 Zagreb, Perkovčeva 2, za Natječaj o zaštiti okoliša. Predlagači su dužni, uz obrazloženu kandidaturu, priložiti kopiju teksta, CD ili DVD snimljenih i objavljenih radijskih i televizijskih priloga i emisija, s naznakom gdje i kada su objavljeni, s najviše tri priloga po autoru, stoji u priopćenju Zbora novinara HND-a za okoliš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙