FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren fotografski natječaj: "Male stvari puno znače"

ZAGREB, 1. ožujka 2012. (Hina) - U organizaciji Zbora fotoreportera Hrvatske i Financijske agencije FINA-e danas je u okviru projekta "Hrvatska novinska fotografija", otvoren fotografski natječaj FINA-e "Male stvari puno znače".

Natječaj je otvoren za sve zaljubljenike u fotografiju - i za profesionalne fotografe i za amatere. Na takav odmak od klasične profesionalne novinske fotografije Zbor fotoreportera Hrvatske odlučio se zbog poticanja amaterskog rada u fotografiji, koji može potaknuti mlade kreativce da postanu profesionalci.

Fotografije se mogu poslati putem stranice www.fotoreporteri.hr/natjecaji, a jedna osoba može poslati maksimalno deset fotografija na temu natječaja. Sve detalje o sudjelovanju i objašnjenje teme mogu se pronaći na stranicama www.fina.hr, www.fotoreporteri.hr i na Facebook stranici "Male stvari puno znače" – fotografski natječaj.

Natječaj traje do 18. ožujka 2012. u ponoć, a pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada 26. ožujka 2012., u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu.

Financijska agencija FINA, kao glavni sponzor natječaja, za temu je odabrala svoj korporativni slogan "Male stvari puno znače" koje govore o situacijama koje nas svakodnevno okružuju, a koje mogu izazvati pozitivne osjećaje i izmamiti osmijeh na lice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙