FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren sajam "Dani ljepote 2012."

ZAGREB, 2. ožujka 2012. (Hina) - Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone - "Dani ljepote 2012." otvoren je danas na Zagrebačkom velesajmu, a tijekom ovog vikenda s novitetima iz svijeta kozmetike predstavit će se 125 izlagača iz Hrvatske i svijeta.

Sajam je u ime zagrebačkog gradonačelnika otvorila Jelena Pavičić Vukičević istaknuvši kako ta manifestacija svojim dugogodišnjim održavanjem svjedoči kulturu življenja u 21. stoljeću.

Koordinatorica sajma Mirjana Lešković istaknula je da su Dani ljepote 14. izdanjem ušli u tinejdžersko doba i izrazila zadovoljstvo odazivom kozmetičke struke i posjetitelja unatoč kriznim vremenima. "Bitno je da postoji mjesto s kojega izlagači mogu široj publici prezentirati nove proizvode, metode i trendove", naglasila je Lešković i dodala da je danas, prvog dana održavanja sajma, program posvećen natjecanjima učenika dvadesetak srednjih strukovnih škola iz cijele Hrvatske.

Na sajmu će se održati natjecanja "Zlatni ruž", Međunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012., Frizersko natjecanje učenika srednjih strukovnih škola, Make up natjecanje učenika srednjih škola na temu "Kao lady Gaga" te niz stručnih predavanja o njezi tijela, zdravoj prehrani, očuvanju zdravlja i lijepom izgledu.

Sajam Dani ljepote otvoren je od 2. do 4. ožujka od 10 do 19 sati, a namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela.

Na "Danima ljepote" uz hrvatske sudjeluju i izlagači iz Italije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, SAD-a, Slovenije, Španjolske, Velike Britanije i Sjeverne Irske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙