FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dani ljepote od 2. do 4. ožujka na Zagrebačkom velesajmu

ZAGREB, 29. veljače 2012. (Hina) - Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone - Dani ljepote održava se od 2. do 4. ožujka na Zagrebačkom velesajmu (ZV) u paviljonima 7 i 7a gdje će izlagati 125 izlagača iz devet zemalja, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Direktor Zagrebačkog velesajma Milan Trbojević rekao je da s tržišne i financijske pozicije veseli podatak da je ZV i ove godine vrlo dobro koordinirao izlagače na istoj razini kao i lani te ujedno pozdravio održavanje sajma.

Koordinatorica sajma Mirjana Lešković istaknula je zadovoljstvo što se Dani ljepote održavaju početkom proljeća i dodala da sajam kao institucija ima ulogu da u suradnji sa stručnim udruženjima podrži svaki segment gospodarstva pa i u slučaju kozmetike.

"Ovaj vikend biti će vikend ljepote na ZV, a teme sajma bit će otvorene profesionalcima i posjetiteljima kojima se nudi sudjelovanje u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima", rekla je dodavši da će na ovogodišnjim Danima ljepote izlagati 125 izlagača iz devet zemalja, Italije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, SAD-a, Slovenije, Španjolske, Velike Britanije, Sjeverne Irske i Hrvatske.

Mirjana Kosinec iz Udruženja obrtnika grada Zagreba, sekcije kozmetičara, istaknula je da će posjetiteljima sajma davati savjete o njezi kože, lica, tijela, prehrani i šminkanju te za subotu najavila natjecanje kozmetičara grada Zagreba i Zagrebačke županije 4. Zlatni ruž na kojem će se natjecati pet natjecatelja sa slobodnim temama.

Uz natjecanje Zlatni ruž na ovogodišnjim Danima ljepote održat će se i Međunarodno natjecanje u nadogradnji noktiju 2012., Frizersko natjecanje učenika srednjih strukovnih škola, Make up natjecanje učenika srednjih škola na temu "Kao lady Gaga" te niz stručnih predavanja o njezi tijela i očuvanju zdravlja.

Sajam Dani ljepote otvoren je od 2. do 4. ožujka od 10 do 19 sati, a namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙