FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 2. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - U Istri puše jak vjetar, a na sjevernom i srednjem Jadranu, te u Gorskom kotaru povremeno s olujnim i orkanskim udarima. Zbog niskih temperatura u većem dijelu zemlje moguća je poledica. Vozače HAK upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme, te ako je moguće odgode putovanja. Od 8,50 sati za sav promet otvorene su D1 Korenica-Gračac, D27 Gračac-Obrovac i D522 Udbina-Gornja Ploča. Za sav promet zatvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar-D3), Jadranska magistrala od Senja do Svete Marije Magdalene D8, te državna cesta Dobroselo-Mazin D506. Samo za osobna vozila otvorene su: Jadranska magistrala od Bakra do Senja D8, Paški most, državne ceste: D54 Maslenica-Zaton Obrovački, D25 Gospić-Karlobag, Orebić-Zaton Doli D414 i Donja Banda-Trpanj D415. Na Krčkom mostu promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu su trajektne linije: Brestova-Porozina, Valbiska-Lopar, Jablanac-Mišnjak, Prizna-Žigljen i Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali. Na splitskom području u prekidu su sve katamaranske linije.

ZAGREB - Umjereno do znatno oblačno te u većini krajeva suho. Mjestimične kiše i snijega bit će uglavnom na dubrovačkom području te na jugu Dalmacije, a osobito navečer i u noći snijeg se očekuje i ponegdje u Lici i Posavini. U unutrašnjosti će puhati povremeno umjeren, ponegdje i jak sjeveroistočni i istočni vjetar, na Jadranu umjerena i jaka, na udare olujna, na sjevernom dijelu i orkanska bura. Najviša dnevna temperatura zraka u unutrašnjosti od -8 do -3, na sjevernom Jadranu od -1 do 4, a na južnom od 4 do 8 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙