FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koordinacija o malim komunalnim akcijama

ZAGREB, 26. listopada 2011. (Hina) - Plan malih komunalnih akcija u prvih devet mjeseci ove godine u Zagrebu ostvaren je u visini od 49,35 posto, istaknuo je pročelnik Gradskog ureda za mjesnu samoupravu Zoran Nevistić na današnjoj sjednici Koordinacije zagrebačkoga gradonačelnika, predsjednika Gradske skupštine i predsjednika Vijeća gradskih četvrti.

To je znatno bolji rezultat nego prošle godine, kada je ostvareno tek oko 12 posto, dodao je.

Gradonačelnik Milan Bandić, reagirajući na istupe pojedinih predstavnika vijeća gradskih četvrti i njihove tvrdnje kako su šokirani što neki od njihovih projekata nisu ostvareni, rekao je kako njega ništa ne može šokirati, pa tako ni dodjela povlaštene parkirne karte mimo kriterija.

Povlaštenu parkirnu kartu za garažu na Tuškancu direktor Zagrebparkinga Robert Mišeta dodijelio je naime pjevaču "Hladnog piva" Mili Kekinu.

Voditelj podružnice Zagrebačkog holdinga Zagrebačkih cesta Alen Gospočić, odgovarajući na pitanja predstavnika gradskih četvrti, rekao je kako je dosad ostvareno oko 50 posto plana malih komunalnih akcija i da će do kraja godine potpuno biti ispunjen, od čega veći dio u studenome ako se ne pogorša vrijeme.

Za petak, 28. listopada, najavio je smotru zimske službe u bazi na Žitnjaku uoči početka njezina sezonskog rada od 1. studenoga ove godine do 30. ožujka iduće godine.

Iz Sektora za nabavu Gradske uprave također je priopćeno da u postupku javne nabave nije bilo propusta ni poništenja postupaka te da je plan nabave za male komunalne akcije potpuno ispunjen, to jest da je za 345 postupaka izdvojeno gotovo 46,5 milijuna kuna.

Predsjednik skupštinskog Odbora za mjesnu samoupravu Jozo Radoš iznio je zaključke tog odbora među kojima je promjena statuta do idućih lokalnih izbora koji će omogućiti realizaciju zaključaka te da u tom smislu radne skupine nastave s radom i da se o tome održi posebna tematska sjednica Gradske skupštine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙