FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoreni 25. Karlovački dani piva

KARLOVAC, 27. kolovoza 2011. (Hina) - Uz napitnicu Ivane Boljkovac te zdravice gradonačelnika Karlovca Damira Jelića i predsjednika uprave Karlovačke pivovare Alexandera Gerschbachera svečano je večeras otvorena turistička manifestacija 25. Karlovački dani piva.

U svojoj je zdravici gradonačelnik Jelić zaželio da se radost ovog trenutka prelije u zlatne čaše i da Karlovac postane i ostane grad radosnih i sretnih ljudi.

"Neka se ova prastara kapljica pretvori u nektar razumijevanja i sloge", poželio je i Dane piva proglasio otvorenima.

Jelić i Gerschbacher pomogli su tijekom svečanog programa otvaranja da se otvori prva bačvica piva te su svima nazdravili, a operna pjevačica Ivana Boljkovac je u ulozi "nadkelnerice" zapjevala i povela s uzvanicima razgovor o prošlosti i budućnosti Karlovca kao pivskog grada.

Voditeljica programa Danijela Trbović je uzdizanjem barjaka manifestacije na jarbol nazdravila uz riječi da svima želi mir, veselje, zdravlje, ljubav i obilje.

Karlovački dani piva održavaju se na prostoru Sportsko rekreacijskog centra "Korana", a trajat će do 3. rujna uz mnoštvo koncerata i zabavnih programa te bogatu ugostiteljsku ponudu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙