FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Dani piva" u Karlovcu od 27. kolovoza do 3. rujna

KARLOVAC, 25. kolovoza 2011. (Hina) - Jubilarni 25. "Karlovački dani piva" i ove će godine svakoga dana ugostiti po desetke tisuća posjetitelja na prostoru Športsko rekreacijskog centra "Korana", najavili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare.

Dani piva održat će se od subote, 27. kolovoza do subote, 3. rujna, a gradonačelnik Karlovca Damir Jelić istaknuo je da je cilj manifestacije "njeno uzdizanje na nacionalnu i međunarodnu razinu", a sve za oživotvorenje Karlovca kao "grada susreta" kako je brendiran u razvojnim dokumentima.

Sve počinje u subotu, 27. kolovoza u 18 sati mimohodom vise od sedamsto sudionika od Karlovačke pivovare do središnje pozornice na ŠRC "Korana" i svečanošću otvorenja.

Novost jubilarnih 25. "Karlovačkih dana piva" je ponuda tzv. festivalskog piva, proizvedenog u Karlovačkoj pivovari po posebnoj recepturi, a namjera organizatora je da, ovisno o volji konzumenata, ubuduće bude tradicionalno festivalsko pivo.

Predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher nada se da će ponuda tog njihovog novog proizvoda postati tradicionalna, a neće se moći konzumirati nigdje drugdje nego na danima piva.

Kulturno-zabavna i gospodarska manifestacija "Karlovački dani piva" i ove će godine obilovati raznolikim zabavnim programima i gastronomskom ponudom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙