FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 22 sata

ZAGREB, 23. studenog 2006.(Hina) - Pregled sportskih događaja do 22 sata:
ZAGREB, 23. studenog 2006.(Hina) - Pregled sportskih događaja do 22 sata:

ZAGREB

U susretu petog kola B skupine košarkaši Cibone priredili su veliko iznenađenje pobijedivši u Zagrebu izraelski Maccabi Tel Aviv 87:82 (20:19, 22:12, 27:20, 18:31).Cibona je pobjedu protiv jedne od najboljih europskih momčadi, koju vodi bivši hrvatski izbornik Neven Spahija, izborila pruživši možda i najbolju partiju ove sezone. Premda to konačni rezultat možda i ne sugerira "Vukovi" su posve razbili ugledne goste i lakoćom su došli do pobjede. Brindley Wright sa 22 koša, Levour Warren sa 16, Lukša Andrić sa 13, Jamal McCullough sa 12 te Marin Rozić sa 11 koševa bili su najefikasniji u redovima Cibone, dok je Derrick Sharp sa 15 koševa bio najraspoloženiji kod Maccabija. Nikola Vujčić je ubacio 12 koševa za goste.

LONDON

Rezultati susreta Kupa UEFA:

SKUPINA A:

Maccabi Haifa - Partizan 1:0 (Anderson 21)

Auxerre - Rangers 2:2 (Jelen 31, Niculae 75 / Novo 62, Boyd 84)

SKUPINA C:

Slovan Liberec - Grasshopper 4:1 (Blazek 7, Zapotocny 21, Papousek 68, Frejlach 90 / Schwegler 9)

SKUPINA F:

Sparta Prag - Ajax Amsterdam 0:0

SKUPINA G:

Rapid Bukurešt - Mlada Boleslav 1:1 (Constantin 52 / Rajnoch 42)

SKUPINA H:

Fenerbahče - Palermo 3:0 (Appiah 19, Lugano 60, Sanli 81)

ZURICH

Međunarodni nogometni savez (FIFA) suspendirao je Iranski nogometni savez (IRIFF) zbog uplitanja tamošnje vlade u posao saveza.IRIFF je imao rok do 15. studenoga na mjesto novoga predsjednika saveza postaviti Mohammeda Dadgana, koji je izabran na tu dužnost prema Statutu saveza koji je usklađen sa Statutom FIFA-e, ali se to nije dogodilo.Stoga FIFA traži od IRIFF-a da ponovi izbore koje će ovoga puta nadzirati FIFA i Azijski nogometni savez (AFC) kako bi bili održani prema pravilima."Ukidanje suspenzije ovisi o suradnji relevantnih institucija u Teheranu", stoji u FIFA-inu priopćenju.

NUERNBERG

Napadač njemačkog nogometnog prvoligaša Nuernberga i slovački reprezentativac Marek Mintal mogao bi propustiti ostatak ove sezone zbog ozljede stopala.

Mintal, najbolji strijelac Bundeslige u sezoni 2004/05., je slomio stopalo još u ljeto 2005. godine, te je propustio čitavu prošlu sezonu, te se vratio u momčad tek početkom ove.

BONN

Nakon što je nedavno u dvoboju protiv Bugara Veselina Topalova osvojio naslov svjetskog prvaka ruski šahist Vladimir Kramnik u narednim će se danima boriti protiv računala.Sudar Kramnika i umjetne inteligencije počinje 25. studenoga u Nurnbergu, a biti će odigrano šest partija. Kramnikov protivnik biti će šahovski program Deep Fritz. Rus će prije početka meča dobiti 500.000 dolara, a u slučaju pobjede informatička tvrtka ChessBase nagradu će udvostručiti."Računalo je veliki favorit, međutim možda ga uspijem iznenaditi nekim neočekivanim potezom," kazao je Kramnik, koji se protiv računala borio i prije četiri godine u Bahrainu, a borba je okončana rezultatom 4:4. Prvi okršaj računala i čovjeka održan je 1997. godine kada je Gari Kasparov izgubio od programa Deep Blue.

MEXICO CITY

U uzvratnom susretu polufinala nogometnog Kupa Sudamericana meksička Pachuca je pobijedila brazilski Atletico Paranaense 4:1, te se ukupnim rezultatom 5:1 plasirala u finale južnoameričkog Kupa UEFA.Gosti su poveli pogotkom Ferreire (42), no domaćin je u nastavku golovima Gimeneza (58, 64), Alvareza (76) i Cacha (81) preokrenuo rezultat. Atletico je utakmicu završio s desetoricom igrača, nakon što je u 66. minuti isključen Jancarlos.Pachucha će u finalu igrati protiv čileanskog Colo Cola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙