FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 14. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 14. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Francuskinja Amelie Mauresmo nalazi se na vodećoj poziciji WTA Entry ljestvice najboljih tenisačica svijeta. Mauresmo vodi sa 3692 boda, dok drugu i treću poziciju drže belgijske tenisačice Kim Clijsters (3359) i Justine Henin-Hardenne (3093). Pobjedom u Los Angelesu Ruskinja Jelana Dementijeva se probila na petu poziciju. Od hrvatskih tenisačica i dalje je najboljeplasirana Karolina Šprem iako je pala za tri mjesta i sada je 50. Jelena Kostanić je 69., dok je Ivana Lisjak 105.

JERUZALEM - Uzvratni dvoboj 3. pretkola nogometne Lige prvaka između izraelskog predstavnika Maccabija iz Haife i engleskog Liverpoola odigrat će se 22. kolovoza u Kijevu, objavila je UEFA. Zbog rata na Bliskom istoku UEFA je zabranila igranje službenih utakmica u Izraelu, a kao grad koji je kandidirao za odigravanje dvoboja Maccabi - Liverpool spominjao se i Zagreb.

WASHINGTON - Branič NBA momčadi Washington Wizards Gilbert Arenas propustit će Svjetsko prvenstvo u košarci koje u subotu počinje u Japanu zbog ozljede prepona koju je zadobio u ponedjeljak. Arenas je posljednje dvije godine igrao na NBA All-Star utakmicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙