FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 17. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.
ZAGREB, 17. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.

ZAGREB - Na najnovijim ATP ljestvicama najboljih tenisača svijeta od hrvatskih igrača najviše je u odnosu na prošli tjedan napredovao 17-godišnji Marin Čilić. On je zahvaljujući ulasku u polufinale Gstaada iz kvalifikacija popravio svoj plasman na "entry" listi za 105 mjesta i sada je 211., dok je na ljestvici "utrke za prvaka" skočio za 66 pozicija, te se nalazi na 118. mjestu. Naš prvi igrač Ivan Ljubičić osao je na četvrtom mjestu "entry" liste, te na trećem "utrke za prvaka", dok je Mario Ančić pao za jedno mjesto na "entry" listi, te je sada osmi, dok je na listi "utrke za prvaka" i dalje peti. Ivo Karlović zabilježio je pad na obje ljestvice, na "entry" listi je pao za dva mjesta, te je 60., dok je na onoj "utrke za prvaka" izgubio pet pozicija, pa je sada 63.

Jedini pozitivan pomak među prvih 10 u odnosu na prošli tjedan zabilježio je Španjolac ommy Robredo, pobjednik Baastada. On je na "entry" listi skočio s devete na sedmu poziciju, preskočivši tako Ančića, dok je ljestvici "utrke za prvaka" popravio plasman za tri mjesta, te je sada i tamo sedmi. Uvjerljivo vodeći na obje liste i dlaje je sjajni Švicarac Roger Federer ispred Španjolca Rafaela Nadala.

ZAGREB - Iako se prošloga tjedna igrao FED Cup, dvije najbolje hrvatske tenisačice popravile su plasman na novoj WTA ljestvici za jedno mjesto, tako je Karolina Šprem sada 48., a Jelena Kostanić 53. igračica svijeta. Redoslijed prvih 20 se, kako nije bilo turnira, nije mijenjao.

UMAG - Hrvatska ženska teniska reprezentacija izgubila je od Rusije sa 2-3 dvoboj za ulazak u Svjetsku skupinu I FED Cupa u Umagu. U posljednjem meču dvoboja, igri parova Ivana Lisjak i Matea Mezak pobijedile su Anu Čakvetadze i Jelenu Vesninu sa 3-6, 7-6 (3), 6-2.

NEWPORT - Australac Mark Philippoussis pobjednik je 302.000 eura vrijednog ATP turnira tenisača u Newportu. Philippoussis je u finalu sa 6-3, 7-5 svladao Amerikanca Justina Gimelstoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙