FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 21. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 21. srpnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

PLOVDIV - Hrvatski boksač Mirsad Ahmeti izgubio je polufinalni dvoboj na Europskom prvenstvu u Plovdivu u kategoriji do 54 kilograma, te tako osvojio brončano odličje. Prolaz u finale, zahvaljujući sudačkoj naklonjenosti, izborio je Bugarin Detelin Delakliev. U drugoj rundi, kod rezultata 5-20, hrvatski izbornik Pero Tadić predao je meč.

"Ovako pristrano sudjenje je sramota za polufinale Europskog prvenstva", izjavio je Tadić.

MACON - Talijan Matteo Tosatto (Quick-Step) pobjednik je 18. etape biciklističke utrke "Tour de France" vožene od Morzinea do Macona u dužini od 197 kilometara. Tosatto je ciljem prošao u vremenu od 4:16:15 sati, a u završnici se bolje snašao od sunarodnjaka Cristiana Morenija (Cofidis) koji je ostvario isto vrijeme, te Nijemca Ronnyja Scholza (Gerolsteiner) koji je zakasnio dvije sekunde.

Svi vodeći u ukupnom redoslijedu ciljem su prošli u velikoj skupini vozača sa osam minuta zaostatka za Tosattom, tako da se redoslijed nije mijenjao. Dva dana prije završetka "Toura" i dalje je vodeći Španjolac Oscar Pereiro (Caisse d'Epargne) sa 12 sekundi prednosti u odnosu na drugoplasiranog sunarodnjaka Carlosa Sastrea (CSC), dok treći Amerikanac Floyd Landis (Phonak) zaostaje 30 sekundi. U subotu je na rasporedu pretposljednja, odlučujuća etapa, pojedinačni kronometar od Le Creuscota do Montceau-les-Minesa u dužini od 57 km.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙